Επαγγελματικός Προσανατολισμός / Ψυχομετρικά Τεστ / Αναλύσεις Προσωπικότητας

Τα ψυχομετρικά τεστ αποτελούν ένα σημαντικό και απαραίτητο  εργαλείο γνωριμίας για τον άνθρωπο. Η ερμηνεία τους απο τον εξειδικευμένο σύμβουλο είναι ιδιαίτερα σημαντική καθώς δίνει την ευκαιρία στον ενδιαφερόμενο να κατανοήσει σε βάθος τα αποτελέσματα του τεστ, να εντοπίσει τα αίτια που εξηγούν τις επιλογές και τη συμπεριφορά του και τέλος, να γνωρίσει και να αναδείξει σταδιακά τον εαυτό του. Αποτελούν το κλειδί για εύκολες και σίγουρες προβλέψεις και στοχεύσεις. Αφορούν σε ηλικιακές ομάδες ενηλίκων, εφήβων και παιδιών.

Αναλύσεις για ενήλικες

Xαρακτηρίζονται από άλλες ανάγκες που συχνά τους οδηγούν στον επαναπροσανατολισμό της καριέρας τους. Επιλογές που αποδείχτηκαν ασύμβατες με την προσωπικότητα και τις δεξιότητες τους, επαναπροσδιορίζονται βασιζόμενοι αυτή τη φορά στις αξίες, τις κλίσεις και τις προτεραιότητες που θέτει η κάθε προσωπικότητα.

Τα ψυχομετρικά τεστ που διενεργούνται στους ενήλικες, αφορούν στα εξής πεδία:
 • Προσωπικότητα
 • Ικανότητες/Δεξιότητες
 • Αξίες
 • Ενδιαφέροντα
 • Επαγγελματικός προσανατολισμός
 • Εργασιακά κίνητρα

Αναλύσεις για νέους και εφήβους

Αναζητούν τις κλίσεις και τις δεξιότητες τους κυρίως μέσα από το εκπαιδευτικό σύστημα, το οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον. Χρειάζεται να εντοπίσουν τα ταλέντα τους, να δουν τις εγγενείς κλίσεις τους, την προσωπικότητα και τις δυνατότητες που υποστηρίζει ο χαρακτήρας τους και τέλος, να συνδυάσουν τα «θέλω» τους με το «μπορώ». Χρειάζονται κυρίως όραμα, υποστηρικτική καθοδήγηση, ενδυνάμωση και απόλυτη αποδοχή και πίστη στον εαυτό τους.

Για τους εφήβους, χορηγούμε
 • Tests επαγγελματικού προσανατολισμού όπου βλέπουμε τις κλίσεις και τα ενδιαφέροντα
 • Τests μαθησιακών τύπων
 • και tests προσωπικότητας

Αναλύσεις για παιδιά

‘Εχουν ανάγκη να γνωρίσουν με ποιο μαθησιακό τύπο μαθαίνουν καλύτερα να δουν τα ίδια και το οικογενειακό τους περιβάλλον τις κλίσεις και τις δεξιότητες τους ώστε και να τα στηρίξουν προς την κατάλληλη κατεύθυνση που θα βρίσκεται σε αρμονία με τον εαυτό τους αλλά κυρίως για να μη καταστραφεί η αυτοεκτίμηση τους και βασανίζονται σε όλη τους τη ζωή.

Για τα παιδιά χορηγούμε
 • tests μαθησιακών τύπων,
 • και tests πρωτογενών παραγόντων προσωπικότητας

Επαγγελματικός προσανατολισμός και η βοήθεια των ψυχομετρικών τεστ

Επαγγελματικός προσανατολισμός – Παράδειγμα επιτυχίας χωρίς σπουδές

ΑμεΑ & Επαγγελματικός Προσανατολισμός

Η Life Coach Γωγώ Παπαδοπούλου στις “Ιστορικές Διαδρομές”

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟΥ; Φέτος ζήτα την βοήθεια του ειδικού!

 

Η συμπλήρωση του Μηχανογραφικού χρειάζεται την καθοδήγηση του ειδικού γιατί είναι πραγματικα μεγάλος γρίφος και πονοκέφαλος. Η πρόσφατη κατάργηση των ΤΕΙ, η δημιουργία νέων τμημάτων, η ελλειπής πολλές φορες πληροφόρηση για τα νέα προγραμματα σπουδών κάθε σχολής, δημιουργούν ένα πραγματικό χάος. Υπάρχουν κρυφές ευκαιρίες αλλά και κρυφοί κίνδυνοι που μπορεί να επηρεάσουν την πορεία της ζωής των υποψήφιων φοιτητών.

 

Κάλεσε την Γωγώ Παπαδοπούλου | Life Coach & Σύμβουλο Επαγγελματικού Προσανατολισμού και την ομάδα της με 30 χρόνια εμπειρίας στον χώρο της εκπαίδευσης αλλά και των εταιρειών και εξασφάλισε τις καλύτερες προοπτικές για την επαγγελματική σου αποκατάσταση.

2108627059 | 6936166066

50% έκπτωση για όσους έχουν ήδη κάνει φέτος το ΤΕΣΤ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ με την Γωγώ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2019

Όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα των πανελλήνιων εξετάσεων,

για εσένα υπάρχουν απεριόριστες δυνατότητες!

Μεγέθυνση γραμματοσειράς
Λειτουργία Αντιθέσεων