Το κέντρο

 

To Total Approach αποτελεί έναν πολυχώρο που προσεγγίζει συνολικά τον άνθρωπο και τον εξετάζει ως οντότητα μέσα και έξω από το περιβάλλον του.

Στόχος μας είναι να προσφέρουμε συναισθηματική αποφόρτιση και ενδυνάμωση σε έναν  χώρο που αποπνέει θετική διάθεση, ανθρώπινη ματιά και ηθικές αξίες. Στο κέντρο μας υπάρχει πάντα διαθέσιμο ένα καλό αυτί και άνθρωποι φιλικοί με πολύτιμη εμπειρία ζωής και επιστημονική γνώση.

Ο χώρος του Τotal Approach / Tomatis Centre επιδιώκει να κάνει τους ανθρώπους να νιώθουν σαν στο σπίτι του. Επιπλέον, είναι κατάλληλα διαμορφωμένος και προσφέρεται για ομάδες, εργαστήρια και σεμινάρια .Τέλος, διαθέτει ξενώνα για τη φιλοξενία επισκεπτών από την υπόλοιπη Ελλάδα και το εξωτερικό.

 

 

Κέντρο Total Approach & Tomatis
Κέντρο Total Approach & Tomatis
Κέντρο Total Approach & Tomatis
Κέντρο Total Approach & Tomatis
Κέντρο Total Approach & Tomatis
Κέντρο Total Approach & Tomatis
Κέντρο Total Approach & Tomatis

Για εμάς η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική. Για να επιτύχουμε τους στόχους που θέτουμε σύμφωνα με τις εξειδικευμένες ανάγκες των ανθρώπων που μας επισκέπτονται, χρησιμοποιούμε ένα πλήθος συνδυαστικών εργαλείων.

Η εναλλακτική υποστήριξη και θεραπεία γίνεται μέσα από την ηχητική Μέθοδο Tomatis® , τον Νευρογλωσσικό Προγραμματισμό (NLP) και το I.E.R. Το Systemic Life Coaching, η συμβουλευτική, τα ψυχομετρικά τεστ και ο επαγγελματικός προσανατολισμός έρχονται να συμπληρώσουν τις ιδιαίτερες ανάγκες που παρουσιάζει κάθε ηλικία. Σκοπός τους είναι  να προσφέρουν, μέσα από την κατάλληλη ερμηνεία, τα απαραίτητα εφόδια ώστε το άτομο να ανακαλύψει μόνο του τις λύσεις και να οδηγηθεί προς την κατεύθυνση  που χρειάζεται σεβόμενο την προσωπικότητα του αλλά και αντιλαμβανόμενο τα αίτια της μέχρι τώρα διαδρομής του.

Η εναλλακτική προσέγγιση δεν αφορά μόνο τη συνδυαστική χρήση των εργαλείων αλλά και την κινητοποίηση του ατόμου μέσα από μια σειρά διαφορετικών δραστηριοτήτων ανάπτυξης και εκπαίδευσης.

Μεγέθυνση γραμματοσειράς
Λειτουργία Αντιθέσεων