Κέντρο TomatisⓇ

Άλλαξε την ζωή σου με την μέθοδο Tomatis® 

Η μέθοδος Tomatis

Η μέθοδος Tomatis

 

Η Μέθοδος TomatisⓇ μέσω ειδικά φιλτραρισμένων ηχητικών ερεθισμάτων μουσικής επιτυγχάνει μια νεύρο-αισθητηριακή διέγερση στον εγκέφαλο, που συμβάλλει αποτελεσματικά στη βελτίωση της λειτουργίας του.

Η μέθοδος Tomatis® εφαρμόζεται σε περισσότερα από 200.000 άτομα κάθε χρόνο σε όλο τον κόσμο. Προσφέρει σε παιδιά, ενήλικες και ηλικιωμένους, μία από τις πιο καινοτόμες και προηγμένες τεχνολογικά μεθόδους. Επικυρωμένη από περισσότερες από 80 μελέτες, η μέθοδος Tomatis® χρησιμοποιείται για τη βελτίωση:

  • γνωστικών ικανοτήτων 
  • συναισθηματικής κατάστασης
  • κινητικών δεξιοτήτων

Το αυτί μας, ίσως το πιο δυναμικό αισθητήριο όργανο, παίζει πρωταρχικό ρόλο στην προσωπική μας ανάπτυξη. Η μάθηση και η επικοινωνία είναι διαδικασίες που μοιάζουν απλές επειδή είναι έμφυτες. Αλλά, για έναν στους δέκα ανθρώπους, η διεργασία αυτή είναι μια καθημερινή μάχη. Η ικανότητα να επεξεργάζονται σωστά αισθητηριακές πληροφορίες έχει διαταραχθεί. Σε αυτή την περίπτωση λέγεται, ότι υπάρχει διαταραχή ακρόασης. Όταν η επικοινωνία μεταξύ αυτιού και εγκεφάλου διαταραχθεί, τότε η ικανότητά μας να αλληλεπιδράσουμε με τον έξω κόσμο διακυβεύεται. Ως αποτέλεσμα, η αυτοπεποίθηση μας κλονίζεται, γεγονός που εντείνει τις δυσκολίες της επικοινωνίας και της μάθησης.

Το Total Approach αποτελεί πιστοποιημένο Κέντρο Tomatis®.

Μάθετε περισσότερα για την Μέθοδο Tomatis®

Μεγέθυνση γραμματοσειράς
Λειτουργία Αντιθέσεων