Όχι σπουδές για τις σπουδές! Βάλε στόχο να γίνεις ένας σωστός επαγγελματίας!

 

Γίνε ο «σωστός» επαγγελματίας που έχει ανάγκη η αγορά τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Και «σωστό επαγγελματία» δε σε κάνουν οι «οποιεσδήποτε» σπουδές, αλλά η αποφασιστικότητα, τα ταλέντα σου, οι εμπειρίες, οι αξίες, η κρίση σου και η εκπαίδευση σε αυτό που θα κυνηγήσεις.
Οι γιαγιάδες έλεγαν «χαρτάκι να ναι από Πανεπιστήμιο κι ότι χαρτάκι να ναι!» Και έτσι βέβαια φτάσαμε εδώ που φτάσαμε. Γύρω γύρω εργασιακή και αντίστοιχα κοινωνική κατάθλιψη από την απαξίωση και την αδιαφορία για την ίδια μας την επαγγελματική ζωή.

Αν λοιπόν μέχρι στιγμής δε σε βοήθησε το σύστημα να ανακαλύψεις και να τα προβάλλεις τον πραγματικό σου εαυτό γιατί ως το μόνο σημαντικό δρόμο φώτιζε τις «σπουδές για …τις σπουδές», βρες στo Total Approach 
την αρχή της δικής σου επιτυχίας.
Γνώρισε τον εαυτό σου πραγματικά και προχώρα προς τη σωστή κατεύθυνση.

Τότε θα βρεις τη δύναμη να διεκδικήσεις, να αγωνιστείς και να νικήσεις τις δυσκολίες.

 

Συστημικό Coaching με τη Γωγώ Παπαδοπούλου, σημαίνει:

1) Εντοπίζεις τα πραγματικά δυνατά σου σημεία που έχεις σαν προσωπικότητα μέσα από έμπειρα tests και εξατομικευμένη συμβουλευτική προς όλη την οικογένεια που σε στηρίζει (μπορεί και όχι)
2) Αφαιρείς άμεσα συναισθηματικά εμπόδια, άγχος, δυσκολίες, φόβους, προκαταλήψεις, στερεότυπα με τις πιο σύγχρονες τεχνικές αποφόρτισης και ενδυνάμωσης που φέρνουν οι νέες νευροεπιστήμες. (I.E.R, N.L.P & Tomatis Method)
3) Ανοίγεις τα φτερά σου, με συνοδοιπόρο έναν άνθρωπο έμπειρο coach, ανοιχτόμυαλο, καινοτόμο και κυρίως μέσα στη ζωή και στην αγορά, που θα σου δώσει ιδέες, αισιοδοξία, δύναμη και θα σε βοηθήσει να ξεκινήσεις ΑΜΕΣΑ το ταξίδι της ζωής σου.

 

Και όταν πραγματικά βρεις τι σου ταιριάζει, είναι σίγουρο πως θα ανακαλύψεις και θα διεκδικήσεις την ΟΜΟΡΦΙΑ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ, που θα είναι το στήριγμά σου σε όλη σου την πορεία και θα σε καθοδηγεί προς την εξέλιξη που ΕΣΥ θα επιλέγεις.

Κάλεσε στο 6936166066 ή συμπλήρωσε την φόρμα επικοινωνίας για κάθε πληροφορία και ραντεβού για όλη την Ελλάδα και την Κύπρο

Μεγέθυνση γραμματοσειράς
Λειτουργία Αντιθέσεων